SPECIAL CHART DRAW 27/04/2013(SABTU)

SPECIAL CHART MAGNUM
        9
6  0  2
4  7  3
5  8  1
9
SPECIAL CHART SPORT TOTO
        6
5  2  4
1  9  0
8  3  7
6
SPECIAL CHART 1+3D(DA MACAI)
        4
1  5  0
9  6  7
2  8  3
4
SPECIAL CHART SINGAPORE 4D
                 1
9  5  8
2  3  4
6  0  7
1
SPECIAL CHART SABAH 88
        4
0  1  7
5  9  2
3  6  8
4
SPECIAL CHART SWK SWEEP 1+3D
        2
7  8  5
1  9  4
6  3  0
2
SPECIAL CHART SANDAKAN 4D
        8
5  4  1
7  0  3
2  6  9
8


Catatan Terbaru Catatan Lama

5 Responses to “SPECIAL CHART DRAW 27/04/2013(SABTU)”

shuhairul sukri berkata...

adoii chai sipi2 je..da result kua bru nk bg nombor=..24/4/13 bg chart chai asyik xkne je sipi2.

tips4d berkata...

Lihat semula pada analisis..tq

Tanpa Nama berkata...

kena pakai modal besar ni..mcm mana nak target no lurus ni..nak jugak sangkut 1 no pun tak pe..heheh

ady berkata...

magnum 4d 9045,3756,4783,3751,0753,5472,5732,0843,7831..harap2 semua sangkut hari ni.

zacktoto berkata...

Sebenarnya tiada formula..tetapi tuah seseorang tu akan tiba..tiap kali saya masuk kedai beli nombor ambik kertas dan pen tulis je..nombor yg saya kene RM30,000 first time beli 4208-RM5big-RM5small pada bulan 7 tahun 2010. Nombor tuah yg saya pernah kene first prize 8485-RM60,000..9956-RM60,000 yg ni lagi la mintak nombor lucky pick je..hello bos kasi nombor 4d lucky pick 1...beli ikut naluri